Nejnovější recenze ze sekce Čluny
- rychlý a pohodlný kajak
Možnost vodní turistiky na vodních nádržích
Boat007 CW 235KIB
Stada
Přidáno: 4. března 2021
(naposledy upraveno 4. března 2021)
Zakoupeno v Rybářské potřeby Na Soutoku
Zatím je nafouknutý v obýváku uvidíme po první vyjížďce na vodě Zatím se jevy velice kvalitně.
Člun mi byl v pořádku a kompletní doručen. Bohužel zatím jsem ho vzhledem k počasí nemohl vyzkoušet.
Pyranha Machno Stout2 M
Přidáno: 1. března 2021
(naposledy upraveno 26. června 2021)
Zakoupeno v Water Element
stabilni lod, dobre se esykmuje a "bufuje" skoro sama, dobra volba pro zacatecnika i pokrocileho jezdce
- Novinka
- Barva
Já mám kocábku náram, náram, kocábku náramnou.
- Skvely
Spolehlivy
- člun jsem zakoupila pro manžela,libí se mu, ale chtěl by větší. Proto využijeme možnost vrácení a výměny :-)
Nejlepší kajak
- Má vlastní pumpičku
- Máme ho již podruhé a vždy spokojenost
- člun se jevil jako opravdu kvalitní za tu cenu a ejhle ona chyba lávky po 6tém použití povolil šev mezi komorou a podlahou. Reklamaci neuznali s odpálkováním že na podlahu člunu skočila velmi těžká osoba a poslali ho zpátky asi ve firmě Alpine Trade a SKI4Uje to samý inženýr když napíše takový nesmysl jen aby neuznali reklamaci!!!
věci od intexu už nikdy víc radši si připlatit a koupit něco kvalitnějšího než takový šmejd
Gumotex est la meilleurs marque de kayak et canoë gonflables.
- Dobrá cena a kvalita
- Slabá pumpa
- Krásný člun za výbornou cenu.
- Žádná
- Lehký,dobře se s ním manipuluje i v jednom,rychle nafouklé, pevná skládací podlážka je super,na zavážení a výpravičku na klidnější vody stačí,na Pálavu už bych už s tím nevyjel
Very universal inflatable kajak with all options and features one could wish for. Adequate for an 2-3 person leisure trip on a lake up to an adventurous solo ride on a white water river (up to WW2) . Yet it's very light weight and easy for transportation. The best buy for the money you spend in very good quality!
Aqua Marina Tomahawk K 440
Registrovaný uživatel
Přidáno: 19. října 2020
(naposledy upraveno 19. října 2020)
- výborné jízdní vlastnosti,trchu vratký. při jizdě za větrus stabil ploutvičkou je téměř neoblasatelný, bez plotve lepší, skladný,uložitelný.
- zatékání vody
- velký rodinný člun
- po týdnu se objevila vada sváru - bez potíží vyreklamováno - obdržel jsem nový
velký rodinný člun
Pramička je snadno ovladatelná. Dvě osoby uveze bez problémů. Dobře se s ní manipuluje i na souši.
- super