Nejnovější recenze ze sekce Čluny
- Za málo peněz hodně muziky
- Měsíc používání na přehradě. Zatím bez chyby.
Zatím nic
- Neskutečná kvalita a pověst!
- V dodávaném setu je přepravní vak.
- Na fotce je varianta s kratší přední palubou, já obdržel verzi s delší, což není na škodu. Podle mne je to lepší.
Člun mám krátce, zkoušeli jsme ho ve dvou a jsem nadšen! Kvalita za odpovídající peníz. Drobný podnět a nechtěl jsem to psát do nevýhod, protože to nevýhoda není. Do další verze bych dal být výrobcem madla na boky, na přenášení člunu jedním člověkem. Tedy pokud to jde. Parádní jsou sedačky a nosnost.
- Velký člun za super cenu
Odolný, prostorný, možnost připojení elektromotoru a navíc v ceně pádla a ruční dvoucestná pumpa.
- výborná cena
- rychlé nafouknutí
- nízká váha
Loď za tuto cenu nemá konkurenci. Rychlé rozbalení a nafouknutí. Na vodě stabilní, pouze při provozu bez ploutvičky je náročnější držet příď ve směru plavby. Kajaková pádla jí dodají na obratnosti, i když je pravda, co tu píší ostatní, cáká z nich voda do lodi. Dostatek prostoru za kormidelníkem i ve špičce. I sbalení je jednoduché, jen obyčejné ventily dlážky a sedadel znamenají, že se komory samy nevyfouknou. Do tašky se vejde celá loď v pohodě, 16 kg se ve dvou v této tašce poměrně dobře nese.
- rychlá příprava, cca 10 minut
- Udrží se na vodě
- Špatně se nastupuje
Je to paráda, když nejsou moc velké vlny.
- Fajn vec na rybnik nebo jezero
- Levna konstrukce,drobne nedostatky..
Skvely clun na rybnik nebo jezero,rozhodne se nehodi na sjizdeni rek a uz vubec ne jezu. Neblbnete.
- Dobrá kvalita,za skvělou cenu.
Baraka splnila moji představu. Už jsme ji vyzkoušeli, zatím na klidnější řece. Spokojenost.
Je pochopitelně pomalejší než pevná loď, ale zase operativnější, lze ji v pohodě odnést. Dobře se tam sedí, rychle se nafukuje i vyfukuje. Kupuje se v v kvalitním lodním vaku.
Člun jsem koupila jako dárek, nemohu ho hodnotit. Snad jen to, že na e-shopu jsem objednávala provedení v zelené barvě, a doručen byl v barvě šedé. Byla jsem trochu zklamaná, ale nebyl čas to řešit.
Při prvním nafukovani objevila prasklina
uzasna vec
lehký kajak, výborná stabilita, díky náznaku kýlu v zadní části lodi drží perfektně směr, což je výhoda na klidném toku či rozlehlejší vodní ploše, ovšem stává se nevýhodou při potřebě rychlejší změny směru. Sjel jsem na této lodi Stvořidla na Sázavě bez problémů a většinu jezů až do Zruče n/Sázavou a celkový dojem je naprosto dokonalý
- Vypadá pěkně, bytelně.
- okolo přípojky vzduchu od pumpičky netěsnosti, určité prvky působí laciněji.
Celkem jsem spokojen, dále uvidím, až dám na vodu.. :-)
- Odolnější než jsem čekal
- Pádla jsou měká
- Absolutně vůbec nedrží směr
Člun byl využit v tahu na zavazadla při sjíždění Vltavy a vpoho přežil čtyřdenní plavbu a posloužil pčesně dle potřeby.
- Je dost těžký
Koupeno ve vyrazne sleve jako vystavni zbozi. Kajak pro 3 za velmi slusnou cenu. Prakticky nejlevnejsi na ceskem trhu. Nebyl cas ho jeste poradne vyzkouset, ale vypada solidne na klidne vody nasich prehrad a rybniku. Trosku nevyhoda jsou obyc ventilky na sedackach, takze je nutne ke nafukovat pusou.
Zatím nevím, není počasí a mám ho jako dárek.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »