Nejnovější recenze ze sekce Čluny
Snowbee Belly Boat Float Tube Kit
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v TROPIC FISHING
- kvalita
Bezva playboat na kanál i řeku, jedinečná šance okořenit svojí jízdu celkem kdekoliv :-D
- Stabilita
- Stabilita
- Veslování super, pádlování obtížnější
- Nedoporučuji na divokou vodu
- Rychlost veslování cca 3 km/h
Špičkový rodinný člun, prostornější než model K85, pouze na klidnou vodu (např. Vltava kolem Prahy). Snadná přeprava bez auta.
- Fast for an inflatable
- Easy to set-up
- Pretty durable
- A bit difficult to fold for storage
- No "middle-seat" attachment when paddling solo
I've had this boat for 4-5 years now with no major issues.
I had to patch several small holes already but it's quite easy to do with the included repair kit.
The boat is very stable and pretty fast for an inflatable. It almost feels like a rigid kayak.
Plenty of storage space, enough for two grown-ups and all gear for a day or two.
If it ever breaks completely, will not hesitate to buy it again.
Produkt nebyl ještě ani vybalen. Jeho posouzení bude možné v následujících sezonách, tedy na hladině vodní nádrže. Nákup uskutečněn mimosezonně s ohledem na na s tím souvisejícím cenovým kolísáním. Kajak K1 zpravidla vydrží průměrně dvě sezony při ohleduplném používání. Poté začne ucházet vždy ne stejném místě na spodní straně, ve štěrbině svařené spáry mezi vzduchovými žebry. Mám proto již oprávněně vyreklamováno mnoho těchto kajaků. Mám tento typ přesto v oblibě, nahodit na sedlo skútru a stočtyřicítkou pádit k vodě :-)
- Prozatím jsem ho neměl možnost vyzkoušet
- ok, jezdi skvele
- člun je vhodný pro 2 např. rybáře. Je stabilní díky silné AL podlaze. Jsem spokojen. Měl jsem i Mariner 10 let. Tento je znatelně lepší, po vodě letí jako šipka.
- Kanoe je velmi rychle
- Sedadla pohdlne
- rychlo sa rozbali a zbali
- kavalita
- Pre skusenejsich kanoistov
- Pri osobach s vyssou vahou je udrzatelnost a balansovanie narocne
Kanoe som kupil na plavbu po kludnych jazerach a riekach. Sme dvaja so synom o vyske viac ako 185cm a celkovej vahe okolo 170(90+80)kg. Problemom bol pre nas udrzat kanoe v rovnovahe hlavne pri padlovani, bolo to narocne a potesienie z plavby nie velke. Sme novacikovia, takze nepatrime ku skusenym kanoistom. Osobne by som neodporucal kanoe tohto typu ak ste novacikovia a ste vysokej postavy a vahy. Skusenot bola lepsia ak som padloval o samote, alebo mal v predu mensie dieta vtedy je to uz pohodicka.
Aqua Marina Steam 412
Přidáno: 31. srpna 2024
(naposledy upraveno 31. srpna 2024)
Zakoupeno v PADLUJTE.CZ
- Rychlý a dobře ovladatelný
- Všechno se vejde do přibaleného baťohu
Vyzkoušeli jsme a nepotopil se
- Objednal jsem si tmavě modrou barvu a přišla mi bílá varianta, která na sebe rychle váže nečistoty
- Přišel mi asi vadný kus, protože oka na přichycení sedačky jsou v přední části kajaku a opěrka nohou je uprostřed, tím se z toho stává nepoužitelný kajak
- Když to srovnám s kvalitou jiných značek, které jsem si dřív vyzkoušet, tak tohle je pro mě zklamání
Zatím jsem blbnul asi hodinu, takže spokojenost naprostá. Zatím jsem se necvaknul, s tak stabilním kajakem to snad nejde. Doporučuji to všem s větší hmotností.
- Super rychly kajak
Dobry rychly kajak dobre sa da manevrovat
- Skladnost
- Snadná přenositelnost ve vaku na zádech (12 kg)
- Poměrně rychle připravena/nafouknuta k vyplutí
Kajak jsem zatím vyzkoušela na přehradě a jsem mimořádně spokojená. Je stabilní, rychlý (se směrovou ploutví). Těším se, až ho vyzkouším na řece.
velmi rychlá loď, na kanále ideální do vln
- Chtěl jsem kajak skladný a pokud možno lehký na přenášení a to tento výrobek splňuje.
Nevýhodou pro mne u tohoto kajaku je sedačka. Je nízká, špatně se mi pádlovalo a jízda na něm byla spíš utrpením. Vyřešil jsem to vyrobením vyšší sedačky a plavba je příjemnější.
- online nákup
- doručení
- kvalitní služby prodejte
- něco za něco - nižší cena = levnější zpracování
Kupoval jsem ho za skvělou cenu, šel o 50% a z té ještě 20% na slevový kód. Takže v určitou akční dobu lildu to máte za babku. Konkurenčně neseženete kajak pro 2 lidi za něco málo přes tři a to ani bazarovku. Otázka zda to je obchodní politika, protože jsem kupoval 8/2024 a kajak byl 1/2022 - spotřebitelsky je tam záruka 2 roky, ale to je od výroby? Nebo od prodeje? To nevím.
Nosnost je 200 kg, ale pozor systém je nízkotlaký! Musíte mít v pořádku manometr a nikdy nepřefukovat, sváry jsou nejpravděpodobněji termolepené a při vyšším tlaku nafukování může dojít k poškození sváru. To je v i manuálu výrobce. Je k tomu nějaká lepící tyčinka, ale nevím princip opravy zda je to možné, spíše to vypadá, že opravíte propíchnutí než protržení ve sváru. Náhradní díly jsem na českém internetu nenašel, obvykle si můžete vnitřní komoru koupit novou třeba francouzský obchod desetiboje to nabízí.
Ze zkušenosti je to na ZW nebo WW1 hlavně kvůli materiálu dna. Estetika je super. Hmotnost je super, manipulace je super, nafouknutí a složení extrémní rychlost i přes jednofázovou pumpu. Je pohodlný, tvaruje se s vámi ve vodě, velmi stabilní - z nabídky lidl je to nejširší 94 cm vnější rozměr. Po jízdě jsem ho dával na střechu auta dnem nahoru a než jsem dojel domů tak parádně vyschnul. U sušení je nejkritičtější místo mezi vnějšími válci a dnem, proto, pokud to jde, tak co nejdéle nechat nafouknutý, aby vám dobře uschnul. Kajak je ideální pro normální pár s ideální hmotností, dospívající a děti. Pokud jste rozměrnější a nakupujete xxl módu, tak se raději rozhlédněte pro kajaku s pevným dnem, nebo s technologií dropstich.