Nejnovější recenze ze sekce Čluny
Cena
Super Allrounder!
Ni
Tohle je druhej kajak, co jsem koupil, maximální spokojenost, jezdíme s tím s rodinou na přehradě
- I pro dva hodně na těsno.
Boat007 CMA 320
Přidáno: 28. července 2024
(naposledy upraveno 23. srpna 2024)
Zakoupeno v Parys.cz - Rybářský Ráj
Výborný produkt za přijatelnou cenu
Jednoduché nafouknuti a rychlé složení.
Bestway 61062 KONDOR 2000
Přidáno: 27. července 2024
(naposledy upraveno 27. července 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- Zvláštní způsob nafukovacích ventilů. Pumpa je zhotovena ze slabého materiálu, konkrétně hadice. Nevím dá li se zakoupit na tento produkt kvalitnější a hlavně výkonnější pumpa.
Samotný produkt mužů doporučit.
- Už náš druhý člun! Doporučuji
- Kapacita, kvalita!
Crivit KL-9998
Přidáno: 25. července 2024
(naposledy upraveno 25. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
pumpa není součástí zboží
Ještě sem nevyskousel
- Jedinečný kajak na splouvání českých řek typu Berounka, Vltava. S tímto kajakem Vás nebude nudit nekonečný "volej", ale s tímto sprinterem klidné vody jej budete vyhledávat :-)
- Na kajak dostatečně drží směr i bez kormidla.
- Na klidne vodě je neskonale rychlý. (úplný chrt)
- Velký otvor dává možnost pohodového nástupu i při pohybu na řece.
- Lehká loď, bez problémů jednomužná manipulace jak při transportu, tak při přenosu na jezech.
- Dokonalý úložný prostor, zadní komora stačí na stan,spac. a drobnosti pro posadku. Dokonalý expediční pracant na říční putování.
- Vynikající cena, za dokonalou kvalitu.
- Rozumná délka 3,6m na pohyb na řece. Vejde se všude a přitom drží stopu/směr :-)
- Pozor, je citlivá na boční proud, což je důsledek schopnosti držet směr. Když se s tím počítá a berete ji jakou splouvačku co umí polykat km nikoliv jako draka do divoké vody, tak budete jen spokojeni.
Cenou překvapivá a velmi povedená loď pro splouvání pomalých toků. Svou délkou a stabilitou směru je velmi vlídná pro uživatele, svou rychlostí nadchne každého v lodi na vodě i na břehu :-) ...osobně bez treningu Berounka
Dolanský most >> Nižbor 2 dny :-) { Neděle 47km}
Ta loď těší uživatele i tam, kde všechno ostatní jen nudí .
{jen demontovat šroub v sedačce pro úpravu opěrky a operku podložit nafuk polštářem za 50 Kč :-)}
- Velmi dobrá kvalita člunu.Podlaha při nafouknutí je pevná a tuhá. Sedadla po nafuknutí jsou pohodlná a dobře se v ních sedí.Super kajak.Doporučuji.Dobrá stabilita na vodě.
Kajak doporučují.Super na vlny a klidnou vodu.
Kvalitní zpracování. I v jednom naprosto v pohodě jak na manipulaci na břehu i na vodě a člověk má pak dostatek místa i pro vybavení na delší výpravu. Takže pokud přemýšlíte o sólo kajaku, tak bzch zbážil i tenhle byť designovaný pro dva. Tohle je víc variabilní varianta. Každopádně spokojenost.
- Kvalitní zpracování
- Odolný materiál
- perfektní jak pro jednu, tak i dvě osoby, sedačku/ky si připnete dle potřeby a rozložení váhy, celkem rychlý/obratný, velice pevný a stabilní, rychle se nafukuje, a složení do batohu je také velmi rychlé. batoh unese v pohodě i žena ;-) za tu cenu s komplet výbavou = paráda
Skvělý člun.
- Proti ostatním členům je o 13kg lehčí.
Člun je kvalitní,pěkné zpracování.
Jen bych uvítal návod,nákres na montáž podlahy.Jinak doporučuji.
- Nafukovací kajak Bestway Cove Champion 2,75m x 81cm je tak akorát pro děti na hraní
- Prostě vyměklý čínský kajak.
Proti obchodu není námitek, kdežto produkt pouze tak vypadá na reklamním vyobrazení, v praxi není k použití. Jako dětská hračka by byl přijatelný tak za pětistovku.
- zpracování působí kvalitně
- kompletní pro okamžité použití
- na klidné vodě se s tím jezdí velmi dobře
- obsluhu zvládnou i náctileté děti
- není to přímo nevýhoda, ale je nutné počítat s tím, že dodaná pádla jsou univerzální a tedy nevyhovují délkově dítěti i dospělému
Poměr cena výkon je vynikající. Dosud jsem dlouhá léta využíval klasickou Pálavu, která je obecně velmi osvědčená. Troufám si říci, že na klidné vodě by měl tento člun navrch. U tekoucí zatím nemohu posoudit. Každopádně tento člun je o cca 10 kg lehčí a o více než 10 tis. levnější. Myslím, že pro rekreační použití, pro začátečníky, pro děti rozhodně dobrá volba a dost možná i pro jiná využití, kde jsem dosud používal právě Pálavu, což jsem ale zatím nevyzkoušel.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »