Nejnovější recenze ze sekce Čluny
- Odolná konstrukce
- Stabilní
- Tvrdá podlaha
- Pádla docela nekvalitní
- černé plastové spojováky na pádlech otravné na manipulaci
Doporučuji pokud si dokážete raft sami modifikovat :)
- Kvalitní a rychlý člun, kvalitní vesla
- Spoje podlahy se rozlepily po prvním namočení, chybí návod na postup nafukováné komor a správné vkládání podlahy.
Dobrý člun na rekreaci i na rybolov, až na nekvalitně lepené spoje plné podlahy . Nedoporučuji objednat dodání přes GEIS.
- Zdá se být odolný
- Cena (2300 ,-)
- Obsahuje vše - kajak, pádla, sedátka, pumpičku
- Obal na přenášení
- Robustní - guma mi přišla pořádná a pevná, švy také
- 15 minut na kompletní nafouknutí
- lehký na přenášení
- chybí kontrola nafouknutí - podle odhadnutí
- Pádla by mohla být delší - ale v porovnání s cenou, jsou super
Hodně muziky za málo peněz - zatím jsem vyzkoušel jen na jezeře, ale obstál. Pádla trochu kratší což v kombinaci se švy zvrchu občas při pádlování překážení, ale po chvíli si člověk zvykne a jde to.
Rychlost nafouknutí a zprovoznění člunu - všechno jednoduché a funkční, za 20 minut jsem byl ve vodě.
Trvalo mi, než jsem objevil jak odepnout směrovou ploutev, abych ji o kameny nezničil, ale fígl na zacvaknutí je jednoduchý. Za tu cenu super, chtěl bych vyzkoušet i na moři.
- Lehký a kvalitní člun, za tu cenu bezkonkurenční!!!!
Člun jsme několikrát otestovali a jsme plně spokojeni. Pohodlně uveze dva dospělé a dítě. Sedačky jsou pohodlné, člun je stabilní. Velkou výhodou je, že dodanou pumpičkou jde velice rychle nafouknout. To zvládne i žena. Jednoduše lze vyfouknout. S přihlédnutím k ceně doporučuji.
- skladný
- pádla super
- švy z vrchu lodi
Nebýt těch švů, které nějaký inteligent umístil na vrch lodi a o které si při pádlování rozřežete psty, tak bych dal 100%. Otázka je kolik sezon vydží. S přítelkyní si ho fakt užíváme.
- vypadá kvalitně
- hodně prostorný
- držáky na pruty
- bostounské ventily
- podlaha je nestabilní a podle mě se jedná o hlavní nedostatek tohoto člunu, proto taky hodně lidí (viz youtube) si do tohoto člunu vyrábí doma pevnou podlahu
- jen jeden pár pádel, i když na člunu jsou úchoty na dva páry
- celkově pádlování s přiloženými pádli je za trest, protože pádla nejsou pevně uchycena jako u pramice a tak se pořád posouvají a vy tak pořád měníte směr
- jestli se člun někde zničí, tak to podle mě bude v uchycení pádel, protože v tom místě je hodně namáhaný i přes extra vyztužení
- pumpička nepůsobí dojmem, že dlouho přežije
Člun jsme si koupili s přítelkyní na projížďky po přehradě. K tomuto účelu bych ho nedoporučoval, pokud nejedete ve více lidech. A radši jsme místo něj koupili kajak. Kdybych, ale jezdil chytat ryby tak by byl úplně super, akorát bych k němu přikoupil motor, místo pádel a vyrobil si pravnou podlahu.
prostorný - pro dva dospělé a dvě děti, vcelku lehký
- Super cena a kvalita produktu
- dobrá cena
- naprosto spokojen
- zadna
- velký, pohodlně pro tři dospělé, nebo 1 dospělý a tři děti.
- vč. tašky, vesel, podsedáky
- má dva ventily na vypouštění nateklé vody, jen nevím ja dlouho vydrží.
- pro dva páry vesel
- jeden z uzávěrů neměl osazený zpětný gumový ventil, velice špatně se nasazuje, zvláště když není čím.
- podsedáky jsou jen dva, někdo musí sedět ve vlhku při 3 osobách.
- ventily na vypoštění vody ze člunu jsou jen měkké gumové.
- jeden pár vesel
- uchycení vesel, při použití dvou párů
Bestway nemá dostatečnou kontrolu kvality provedení, když není správně na osazen gumový ventil do jednoho z uzávěrů. Je to nepříjemné , když zboží dorazí a vy si ho v létě hned vezmete sebou k vodě. Na osazení je potřeba mít úzké kleštičky/pean... což človek běžne nemá.
Tak jsme člun nafukovali bez ventilu, což znamená, že se nedá nafouknout na plný tlak.
Tlak v obou ventilech přes noc docela ubívá, docel vadí když není jeden zpětný ventil.
Pokud máte druhý pár vesel a jeden chcete dočasně odložit, tak v úchytu pro vesla vadí veslování.
Pro blbnutí s dětmi ve vodě v pohodě , k tomu jsme člun kupovali.
Je to dobry clun pri pomeru kvalita/cena. Pro dva dospele vice nez dostacujici a navic za velice rozumnou cenu. Tloustka materialu je umerna cene. Hodne muziky za malo penez.
+ pro vnučku ideální, dokonce v něm na pláži i spala :-)
- člun splnil moje očekávání,dobrá manipulace,pohodlí pro 4 osoby.Pro rekreační účel plně ideální.Rád doporučuji všem.Cena je výborná.Děkuji.
- kvalitní materiál
člun vypadá opravdu hezky, materiál vypadá že něco snese
super
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »